Just some thoughts..

Är allt en tävling? Hur bra man ser?  Hur mycket pengar man tjänar? Hur många vänner man har? Ibland känns det som det. Orkar jag inte med. Jag säger istället att jag vill bara tjäna mig nöjd hur jag ser ut, jobba med något jag trivs med och ha vänner jag litar på. Och då är det nästan bara en sak kvar, kan man tävla i kärlek?
Jag tror att det finns folk så både tror attt man kan det och som gör det. Endel använder tillochmed sig själva som vinsten.

                                                          Well baby, i´m not gonna compete about you. Never.

nu är det sagt.


Drömmar, ska man försöka tyda dom? Vill man det? Isåfall skulle jag säga att drömmen om att  förlora någon nära tyder på rädslan att man redan har gjort det.


Btw, hade nästan lite tur idag, får se imån om det var tur. Har också hittat min klänning jag ska ha på mig när jag tar studenten. Känns genast mer verkligt!

Over and out.







Tillägnat CK.

Jag kan inte föreställa mig alla mäniskor som du känner, eller ställerna dit du går, där ljuser är lite ner draget. Och jag förstår nog inte allt som du sett, men ändå glider jag imellan, dig o dina drömmar.
Det är alltid du, i mina drömmar. Och du säger till mig att de är över. Jag ligger och hoppas på att hitta en fyrklöver.

Du är rastlös, jag känner mig naken. Och du måste ut, för du klarar inte av att se mig ligga och skaka. Men kan du låta mig gå? Jag trodde inte det. Du vill inte vara här i framtiden, och jag berättar att " the present's just a pleasant
Interruption to the past".

Du vill inte ta en nämre titt, bara för du är rädd att se att allt det det här hoppet. som du skickat upp i himlen, numera är krossat. Och det är det pågrund av mig. Men sen tar du med mig hem, för du är rädd att inse att du är ensam. Och jag sover i din säng, för vi har väl inte så mycker mer plats att finnas på?

Jag har drömmar, i dom lär jag mig spela gitarr, kanske börja turnera och bli en rock stjärna? Det fanns också hopp i mig att jag skulle ta med mig dig. Men, damn it, du är mycket äldre. Men jag tror inte jag bryr mig. Och om jag sårar dig, så är jag ledsen, men tro inte att detta är enkelt.

När han går ner för trapporna, ser han inte bra ut, när han står där i sina underkläder? Jag tänkte, jag tänker vi har druckit men det tar mig ingenstanns?  Och när du går nerför trapporna är det enda jag kan göra känna på ditt svarta hår. Jag tänker och det gör ont när jag tänker att alla nätter vi druckit, dom har inte tagit oss någonstanns. Nej!

Är de för jag kan stava bortkommen med ett D och jag gillar det? Det är när man dör i någons armar, jag var tvungen att prova. Alla kvällar i din bil. När den första stjärnan som man ser, kanske inte alls är en stjärn. Jag är inte din stjärna. Och om detta är vad som krävs, för att ljuga om mina misstag och leva med vad jag gjorde mot dig. Och det lilla helvete jag utsatte dig för.

Jag måste kolla klockan varje 23.23 , är det nu du vill prata ? Men det är inte så svårt att drömma, du kommer alltid vara min. Dom kommer aldrig såra mig som du gjorde.

Detta är till han, som kom in i mina tankar med alla fina saker han gjorde, de är han som håller mig vaken. Han finns alltid i mina tankar, och jag vill fråga om du vet att jag saknar dig? vet du de? vet du att jag saknar dig ?
 
Men sen tar du med mig dig hem, vi somnar, inte ensamma. Jag vet att du kysser mig i din säng, jag vet att du saknar mig i din säng. För jag saknar dig i min säng. Men vi har ju inte så mycket plats att finnas på. Men behöver någon mer plats?

För allt vi behöver är lite plats, att få finnas på. Min CK.

Nummera en blodgivare.


I torsdag fick jag samla mig och säga hejdå till Ebba & Bea, dom åkte i fredags morse till Kina. Saknar inte bara dom här, utan tanken att jag inte kan ringa till dom när jag vill och behöver känns bedrövligt. Men, på fredag landar dom i Sverige igen! :) Fredagen spenderade jag halva dagen på sjukhuset, Nej. inget har hänt. 2,5 timmar med Linn. och 1 timme till mig och en halvtimme mat. Jag har nämligen, trots visa rädslor bestämmt mig för att jag ska tillhöra de, som med gott samvete kan ta emot blod om det så skulle behövas. Jag lämnar nämligen blod.
Tycker nämligen att om man är frisk, och man själv skulle ta emot eller låta sina nära o kära ta emot andras blod. DÅ SKA MAN BANNE MIG LÄMNA OCKSÅ! Finns faktiskt inga ursäkter, så spara dom!

Lördagen, lugn morgon och sedan bar det av till IKEA, med lisa. IKEA är nog förresten lisas favorit ställe, om man bortser från sängen. ( Det här lär jag få äta upp) Så, vi skulle nämligen baaaaraaaa köpa hennes två hyllor men spenderad ett par timmar där, ÄNDÅ! Men, hon är min syster o jag gör allt för henne. Dessutom, bjöd hon på choklad mousse och varm choklad! Framåt halv sju tiden efter ett par timmar av städning gick jag o möte 08:an, som får vara hans alias nu till en början.  Och två o en halv film senare, två koppar te och några vindruvor var klockan halv två och jag följde honom till bussen igen.

Söndagar och ångest går hand i hand. Så är det bara. Men idag har jag efter 14 dagar som jag sagt att jag ska plugga, PLUGGAT! lite iallafall. Eftersom jag börjar jobba imorgon, när alla andra eller de flesta njuter av sin sista lediga dag. Så tänkte jag minssann ha med mig någon god lunch, så jag har precis(  överaskande nog) lyckats göra en goood kyckling o ädelost soppa! Nu ska jag röja efter mig i köket, och efter det ska jag dra mig bort till Patrik, vi ska laga mat o spela spel med Lisa ikväll. Så, Over and out!


Kul att du läser pappa, inte funderat på att skaffa dig en egen blogg? : )

2008

Många, nästan alla faktiskt sammanfattar det gångna året.  Med bilder med ord. Inte jag. Jag ska iställer dela med mig om detta året, som precis har börjat.


08 inledes med en 08. Ironikst? Ja, kanske men han sa något om tur, och det kändes som han trodde på det själv. Vilket också har gett mig en liiite posetivare inställning till 08, och 08or.
Jag ska också sluta upp med mina beroenden, de som verkligen skadar mig. Inte Sex and the city.
Jag ska inte sammanfatta något av 07, men måste ändå tillägga att de var ett lärorikt år, och att de misstag som begicks då, och innan, kommer hjälpa mig genom 08, med en 08 ? ( okej, börjar bli uttjatat nu..) Utan beroenden, några mindre laster, gamla misstag o med lite tur, tror o hoppas jag på 2008.




Tack för en underbar nyårsafton.
Tack också alla för 2007, det bra o det dåliga.

RSS 2.0