I been looking for freedom.

Yes indeed.


Ledig. Fredag. Fest.

Sounds like a plan!



Lykke Li- Little bit, så bra så det är sannslöst.


Ska inte bli långrandig alls, ville bara tacka Medium Linda, som verkade få kontakt med mig. Tack! Gav mig lite hopp!   :D

Its all just bullshit.

Vad ska man säga, GE MIG EN LÄGENHET NU?  nått i den stilen iaf. Pappa vore ju en ängel om han kunde ordna nått..
Första dagen på Fortum idag, helt okej, mycket roligt folk, och fick ju iväg mitt första avtal! Gött!
Imorgon är det möte på Burger king, får se vad dom har att säga mig :) Sen blir det KM med en himla massa trevligt folk, kan behövas!



Det finns ord som känns grymt mycket mer, bara för dom kommer ifrån fel person.. Vet inte helt hur jag ska hantera det här.  Så ikväll uppskattar jag verkligen att patrik satt hos mig, och att min fina (som iochför sig är alldeles för långt bort på öland) är den han är. Skulle iochför sig gjort typ allt för att vara hos honom nu.
Ska jag ändras eller kommer det alltid vara så här nu?

Madde, kom hem nu!




Konstantine, förgyller mitt liv.

Lägenhet sökes till ungkarlskvinnor.

Ja, typ... Jag med flera har kommit fram till att bo hemma inte är någon större hit ( som om jag inte vetat det ett tag?) Så, nu vill vi ju såklart flyttta och varför inte spara lite pengar och spara den energin vi behövt lägga för att ta oss till varandra och flytta ihop! Så, Ebba, Madde och Liza ska bli mina sambosar, hoppas jag! Till sommaren! Känns fruktansvärt skönt att man har kommit över den trösklen och vet vad man vill göra när man tagit studenten, FLYTTA! Ha, säkert inte vad alla hoppas på att få höra men det skiter jag i !

Och, på tal om studenten är ebba o jag inne på att gå emot strömmen, skippa studenskivan och åka till hultsfred för att få se Babyshambles. inget som är bestämt, alls. Men jag villvillvill. Studenten kändes nästan nära förra veckan, det var vårväder ute och studentmössa kom. Men jag vet vart dom känslorna tog vägen? Nu snöar det och jag sitter och försöker skriva klart en rapport.. ( går åt helvete!!)

Dagen går i fortums tecken, förutom rapporten då. Är ledig ifrån skolan men har utbildningen mellan 14-19. Känns bra det  här, lite prestationsångest kanske.. Syrran är ju en klippa!


Just nu känner jag mig som en sten, en känsla som jag inte alls gillar, snarare hatar!
Det beror säkert på många saker men blir jag släppt nu, kommer jag sjunka till botten. Där botten lär jag ligga utan
att kunna ta mig upp utan hjälp. ( är man på botten kan man inte ens be om hjälp) Därför hade jag föredragit
att känna mig som en barkbit. som iaf håller sig över vattenytan, och om man har tur flyter man ju i land någonstans. Hade känts mycket bättre.

Nu ska jag ta mig i kragen och skriva färdigt den här skiten!!!

Over and Out.

Sometimes you suck pretty hard, but your the best sisther i´ll ever get.

Lisa. Du är min färgklick här i livet. Ville nog mest bara säga det. För att dom som känner mig vet att min liv mest är svart och vit, betyder en klick färg väldigt mycket. Skulle kunna skriva så mycket mer, men det får vara allt för nu.
image3


Tisdagen den 11 mars 2008

En vanlig dag i mitt ovanliga liv.
Eller, i mitt svart/vita liv. Kunde väl varit grått någon gång? Nej, svart eller vit som ett schakbräde.
Nu ska jag inte vara svart. Kan ju prova grått, för en dag?

Skola nu- svart
Jobb snart- svart
plugga sen-svart
folk som flyttar till norge-svart                                             ( har lite svårt att släppa den där jävla grejen)
helgen är långt borta- svart
ska nog till hultfred- vitt
Madde åker till gbg i tre veckor- svart


Nu blev deet väldigt mycket svart, men eftersom jobbet väntar får jag fortsätta senare.      

Stay black.


Helgen

När man lyckas ha en så bra helg, som jag precis haft. Känns det som livet är värt att leva.

Här har ni helgen i korthet.

Fredagen:
Vi samlades hos ebba, för att äta smörgåstårta och avnjuta alkohol i goda vänners sällskap. Något senare fick vi äran att få besök av det två ölänningarna Dennis och Niklas. Kvällen, som redan var väldigt trevligt, blev om möjligt, ännu trevligare. Drog oss iväg till palace där vi befann oss till klockan blev två och stället stängde. " Nu är det efterfest med mörbygrabbarna" säger dennis och vi hänger på. Så, Nicke ebba o jag o dennis går mot stan. Efterfest skulle jag inte kalla det, men det syntes att det var efter en fest. Vi tog oss en taxi och drog oss tillbaka till lindsdal och somnade alla fyra hos ebba. RIKTIGT BRA KVÄLL.

Lördagen:
Väcktes fyra inte helt pigga ungdomar av nickes underbara alarmsignal. Efter mycket om och men drog vi oss iallafall upp och jag åkte hem, och ölänningarna åkte hem till öland. Väl hemma väntades massa arbete då en 50 års fest skulle hållas för min ömma moder. Fest blev det, och mycket av det goda vinet. Senare framåt kvällen tog systrarna roback bussen in till stan för att möta upp mer festligt folk. In på palace bland väldigt mycket och trevligt folk. Eftersom att kalmar är en skit stad stänger allt vid två och var hemma vid tre igen, Där var festen fortfarande i full gång, så lite festande till sen somnade jag innan jag han till sängen.

Söndagen:
"RING EBBA" väcker mig på mobilen, ridning var dagen aktivitet. Inte allt för pepp o pigg tog jag mig upp ringde ebba o sov en stund till i duschen. Blev hämtad, tog lite frulle på Burger king och sen i väg till Nicke. Vi red, vi överlevde vi åkte och åt pizza. Ebba o jag blev inte lite glada när vi fick se Harry Potter heller, händer inte så ofta i vårt vanliga umgänge. Sen tog jag och dennis bussen till mörbylånga där vi såg på hipp hipp tills jag somnade utmattad efter helgens aktiviteter. 

Måndagen:
Eftersom vi var lediga ville även dennis vara det, sagt och gjort, Vi tog lite sovmorgon och jag fick inte se röken av den frukost på sängen jag blivit lovad, dålig stil! Istället gick han till doktorn och jag till nicke för att ge en hjälpande hand i stallet. Vi hade en mysig och lugn ridtur ute i naturen, dennis anslöt sig och vi bar oss iväg för att träffa upp ebba. Åt mat på Burger King och avslutade dagen med Hitta Nemo hemma hos mig.

Over and out.

I no longer hear the music.

Ebba, grattis på födelsedagen. Du är mitt underbarn. Min kvinna. Min person.

Ibland behöver man inte ens säga att man mår dåligt, folk säger det till en, och det med råger!
En timme tog det, en timme sen var den tron, det hoppet och glädjen jag byggt upp borta. POFF-tack o hej.
Var börjar man? När slutar det?

They say what doesn't kill makes you stronger
But should it be about how to survive?



Ebba, kan nog inte tacka dig nog. <3

Long time, no see.

Jepp, jag är dålig bloggare. Nu är det skärpning! Resten av min vänkrets, förutom patrik o lisa, har nu ( äntligen) insett bloggandet! Trevligt! Sen jag skrev senast har det hänt mycket och inget alls. Verkligen. Känns som jag är precis där jag var förut men ändå inte..Är nog hyfsat vilsen, faktiskt.

Helgen har iaf varit suverän. Blandat fest o vänner, familj o slapp och bio och mys. Morgan Pålsson är bäst!
Planerna för veckan ser skrämande vanliga ut, jobbjobbjobb,skolaskolaskola.stresspanikångestlängtan...thats my life.  Ska förhoppningvis hinne med ett ölandsbeskök också. Kan behövas som avbrott i vardagen. På torsdag fyller ju även den Ebba år, 19! förövrigt nr.2 i onödigålder. 17 år är nr.1 ! Iallafall, på fredag blir de kalas hos henne och på lördag har mamma kalas här.



På tal om ebba, there is something about her. Really.
Som jag sa tidigare idag: När jag mår dåligt ringer jag henne, och hon finns där. alltid! Hon vet vad jag behöver.


Ser framemot helgen, nej. ser fram emot framtiden.

Over and out.

RSS 2.0